Troubeplanning Wenk # 101 – Praat oor wat jy wil hê.

50 Unieke (+ Pret!) Henneparty Idees
June 14, 2016
5 Stappe Om Jou Troue te Begin Beplan
April 14, 2017
Show all

Troubeplanning Wenk # 101 - Praat oor wat jy wil hê.

Dis reg dames. Ek het die kêrelkode gekraak. Die sleutel tot kry wat jy wil hê wanneer dit kom by die ring, troubeplanning, huwelik en meer kan gevind word in die onderstaande sinne.


Ingeval jy dit nog nie gehoor het nie:  vroue is van Venus en mans vanaf een of ander planeet. Verklap ek my ouderdom? Die kort daarvan is jou kêrel kan nie jou gedagtes lees nie. Ouens verstaan net eenvoudig nie ​​subtiel nie. As daar iets is wat jy wil hê tydens die beplanning van jou troue, gaan jy dit nie uit hom kan wens nie. As daar iets is wat jy nodig het in jul huwelik, kan jy nie verwag dat hy dit net weet nie. Ek het 'n beter manier gevind om presies te kry wat jy wil hê, insluitend "DIE RING".


‘n Goeie voorbeeld hiervan: soos ek hier op die rusbank sit en via kyk, terwyl ek hierdie blog skryf, is my man besig om rustig aan ‘n sjokolade te smul. Ja, ons het kinders. Nee, ons vertel hulle nie wie al hul sjokolade eet terwyl hulle slaap nie. Shhh...hhhh. Die hond het dit gedoen. Die probleem is hy het my nie eens vir my een gebring nie. Miskien as ek hier sit en lank genoeg ,verlangend staar na die sjokolade, sal hy vir my een gaan kry. Nee... Ek sal probeer sê, "Dit lyk lekker, liefie". "Dis lekkeri" sê hy. Nou probeer hy my net kwaad maak. Wat is verkeerd met my man?!?! Het hy nie geweet ek wil ook 'n sjokolade hê nie?


Kom ons probeer 'n nuwe benadering. Ek sê, "Liefie, kan jy vir my een gaan haal?" "Ja, watter geur?" vra hy. WAT!!! Dis reg dames. Ek het die kêrelkode gekraak. Sê net vir hulle wat jy wil hê. Hê dalk 'n gesprek. Praat met mekaar. Nie nodig om vir my dankie te sê nie.


Troubeplanning Wenk # 101 - Praat oor wat jy wil hê.


Hou in gedagte, hierdie spesifieke wenk werk die beste wanneer beide partye dit gebruik. Nou kan ons praat oor daardie "RING"! As jy 'n spesifieke stuk gletser op daardie ringvinger wil hê, gaan jy dit vir hom moet sê. Op een of ander manier. Hy spandeer NIE sy vrye tyd deur jou Pinterest blaaie te ondersoek nie. Hy het dit nie raakgesien vroeër toe jy subtiel jou bruidstydskrif by die toilet gelos het... oop op bladsy 32 nie.

So, voornemende bruid, jy moet 'n gesprek hê met jou verloofde. Jou ander opsie is om jou beste vriendin te nooi vir middagete. Gee haar 'n foto van "DIE RING." Maak seker die winkel se naam, adres, telefoonnommer en die ring se prys is gelys. Maak 'n nota in een van daardie dik veltpenne wat sê: "DÍT is DIE RING wat ek wil hê". Teken dit. Notariseer dit. Dan, laat jou beste vriendin dit aan jou toekomstige bruidegom gee.


Ek moet erken, ek was nie regtig die ring-soort meisie nie. Ek was tevrede met 'n gesprek oor witgoud (voeg by hartseer gesig) teenoor enige ander kleur (voeg by gelukkige gesig). Moenie bekommerd wees nie. Daar was baie ander besonderhede wat net so belangrik vir my was. Ek moes eintlik met hom gepraat het oor daardie dinge. Tot vandag toe verwag ek soms dat my arme man my gedagtes moet lees, pleks van hom te vertel wat dit is wat ek wil hê. Ek moet gaan stilstaan ​​en onthou:  mans is van. . . 'n ander planeet. Hulle kan nie ons gedagtes lees nie. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *